marți, 12 august 2014

Alimente foarte nocive pentru organism

Daca o sa dati drumul la TV o sa fiti bombardati cu foarte multe informatii despre alimentatia si alimentele nocive pentru organism; fie ca unele alimente sunt contaminate cu diferite substante sau chiar sunt injectate pentru a se coace foarte rapid (in cazul fructelor, legumelor).

Mai jos am selectat cateva alimente care sunt foarte nocive si pe care in foarte multe cazuri le consumam zi de zi:

1. Carnea de pui si toate derivatele din pui si gaina, in marea majoritate a cazurilor sunt crescuti cu furaj modificat genetic si antibiotice pentru a fi rezistenti la boli si pentru a creste foarte rapid, principalele probleme vin de la micronutrientul arsenic, concentratia crescuta de arsenic consumata pe termen lung provoaca cancer.

Care ar fi solutia?

Solutia pe care noi recomandam este pe cat posibil sa se opteze pentru pui crescuti cu hrana naturala, chiar daca acestia au carnea mai tare si trebuiesc lasati la fiert sau prajit un timp mai indelungat, fara sa va dati seama imediat organismul si corpul vostru o sa va multumeasca.

2. Dresignul de la salata cumparat din comert, contine foarte multi nutrienti daunatori pentru organism cum ar fi concentratia crescuta de zahar, care pe langa cresterea in greutate sta la baza multor boli cum ar fi diabetul.

Asadar oricat am incerca sa mancam cat mai sanatos, o salata daca este realizata cu dresing din comerteste foarte nociva pentru organismul nostru.

3. Inghetata, o adevarata delectare pentru zilele calduroase, dar pe langa asta se pare ca nu este atat de sanatoase pe cat este de gustoase; inghetata are in cantitati foarte mari conservanti, grasimi, zahar, indulcitori artificiali.

Va recomandam sa incercati sa va gatiti inghetata in casa folosind in compozitia ei ingrediente cat mai naturale.

Sper ca au fost de folos aceste sfaturi si imi doresc din tot sufletul sa duceti o viata cat mai sanatoasa si sa va informati cu privire la alimentele nocive pe care le consumati.

Daca timpul si spatiul va permite va recomand sa va creati propria gradina in care sa va cultivati legume, fructele, plantele aromatice, o sa simtiti imediat diferenta fata de cele cumparate din comert.

Incercati sa includeti si restul familiei voastre in activitatile de gradinarit si o sa vedeti cat de bine o sa va simtiti cu totii.
legume in gradina


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu