joi, 12 iunie 2014

Cum sa alegi o rochie de mireasa in 2014

Stim ca este cea mai importanta zi din viata ta si evenimentul la care trebuie sa fii in centrul atentiei si sa arati perfect.
Pentru femei cea mai importanta pregatire pentru nunta o reprezinta alegerea rochiei de mireasa. Rochia de mireasa trebuie sa o reprezinte pe cea care o poarta deoarece imbracata in ea, cea care o poarta trece intr-o alta etapa a vietii.
Mai jos am incercat sa organizam cateva etape de care ar trebui sa tineti cont cand va alegeti rochia pentru nunta:

1.Locatia si iar locatia, este foarte importanta, trebuie sa purtati o rochie adaptata orei si locului la care se va petrece ceremonia, nu o sa va luati o rochie foarte bogata daca ceremonia se va desfasura la malul marii ori pe plaja de exemplu.

2.Bugetul, banii de care dispuneti sunt probabil cei mai importanti cand vine vorba despre alegerea rochiei de nunta, trebuie sa va stabiliti un buget de la inceput pentru rochie pentru a nu pierde timp important incercand rochii de 10.000 euro daca bugetul vostru este de 1000 de euro de exemplu.
Fa un plan de bataie si verifica in orasul tau ori in alte orase cand se organizeaza expozitiile pentru organizarea nuntilor, de obicei producatorii ofera discounturi considerabile in cadrul acestor targuri.

3.Organizati achizitia rochiei din timp, va recomandam sa incepeti cautarea ei cu 6-9 luni inainte de eveniment, va anuntam ca in unele cazuri dureaza si 2-3 luni pana cand un producator realizeaza o rochie si 1-2 luni pana se fac modificarile, de ce sa faceti alegeri gresite pe ultima suta de metri si sa platiti taxe suplimentare producatorului pentru a va realiza rochia intr-un timp mai scurt cand puteti sa va organizati din timp.
Mai nou puteti face cautarile stand in fata calculatorului, sunt foarte multe magazine online de ex magazinul Casa de moda Ella care dispune de o prezentare online foarte detaliata a rochiilor.
Fa un plan in care sa incerci sa nu vezi mai mult de 2 rochii pe zi pentru a putea trage cele mai bune concluzi si nu uita sa iei cu tine cateva prietene, o sa-ti dai seama ca sunt de ajutor la un moment dat.

4. Ai grija de accesorii, accesoriile sunt foarte importante (bratari, voalete, oglinda etc) de obicei acestea le gasiti tot in locul de unde o sa cumparati rochia.

5. Te-ai hotarat in final, daca ai gasit rochia care iti place nu uita sa intrebi toate detaliile de plata, returnare, eventualele taxe de modificari, alte taxe si evident in cat timp va fi gata, aceste detalii difera de la producator la producator.

Speram ca au fost de folos aceste etape despre cum sa alegi o rochie de mireasa in 2014 si va dorim:

Casa de piatra !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu