vineri, 29 martie 2013

Sfaturi pentru planificarea nuntii

Nunta este cel mai important eveniment din viata ta de adult si ne dorim sa fie o zi frumoasa pe care sa ne-o amintim toata viata.

Pentru a nu va stresa in ultimul moment va ofer cateva sfaturi pentru o organizare mai buna, iti recomand inainte de toate sa pui fiecare detaliu pe foaie si sa vezi cam cat ar costa sa-l pui in practica.

In primul an trebuie sa rezervi restaurantul pe care ti-l doresti, acestea se intampla sa fie rezervate cu foarte mult timp inainte, de aceea daca vrei sa organizezi petrecerea intr-un loc anume trebuie sa-l rezervi din timp.

Al doilea lucru pe lista ar fi gasirea fotografului si a cameramanului, eu am pus foarte mare accent pentru acest detaliu pentru ca dupa ziua nuntii iti mai raman doar fotografiile pe care le primesti.

Pentru bugete mai mici as recomanda ca tot de acum sa rezervi un hotel de trei stele, de obicei poti obtine un pret foarte bun pentru pachetele rezervate cu ceva timp inainte.

Cu 6 luni inainte incepe lunga cautare pentru o rochie de mireasa care sa intruneasca toate cerintele tale, eu una am avut multe, incerca sa probezi toate modelele pe care le gasesti in magazin si incearca sa treci peste sfaturile sau privirele vanzatoarelor, ele vor doar sa vanda, rar gasesti un vanzator sincer care sa te sfatuiasca si sa tea jute.

Poti incepe sa trimiti invitatiile de nunta, pentru unele persoane s-ar putea sa fie un pic cam devreme, dar s-ar putea sa ai mai multi invitati prezenti la nunta decat daca le-ai trimite mai tarziu. Oricand ai trimite invitatiile nu uita sa-ti iei o marja de eroare de cel putin 20 de persoane, nu vrei sa te trezesti in ziua nuntii ca trebuie sa dai bani din buzunar pentru ca nu au venit.

Un comentariu:

  1. Un astfel de subiect mi se pare mai mult decat interesant, insa persoanal m-as fi asteptat la ceva mai mult material ca sa o zic asa.
    Motiv pentru care sunt putin dezamagit,avand in vedere ca vorbim de nunti si nimic mai putin!

    RăspundețiȘtergere