luni, 25 martie 2013

Hoteluri de 5 stele din Bucuresti ideale pentru luna de miere

Inter-Continental este un hotel de 5 stele situat in centrul orasului Bucuresti, aproape de Universitate. Acest hotel ofera camere de cazare moderne cu vedere spre centrul orasului si acces gratuit la centrul de relaxare care este dotat cu o sala pentru fitness, piscina interioara, baie de aburi si sauna.
Hotelul Inter Continental din Bucuresti
Inter-Continental este dotat cu un bar select unde puteti asculta muzica live cantata la pian si un restaurant cu specific italian care serverste preparate rafinate.

Grand Hotel Marriott este o locatie de 5 stele situata langa Palatul Parlamentului in Bucuresti. Marriott este considerat cel mai mare complex multifunctional de acest gen din Romania. Complexul este dotat cu 402 camere, centre spa si fitness, 6 restaurante, sali de conferinta, magazine si cazino.
Hotelul este construit in stil clasic si gazduieste frecvent sefi de stat, membri ai familiilor regale si multe vedete internationale.
Grand Hotel Marriott din Bucuresti


Hotel Casa Capsa se alfa in centrul istoric al Bucurestiului pe Calea Victoriei la doar cateva minute de terasale, restaurantele, cluburile si magazinele faimoase din aceasta zona a capitalei Romaniei.
La Casa Capsa gasiti camere confortabile,  dotate cu paturi matrimoniale si mobilier de calitate. Aici se pot organiza evenimente si expozitii, in cele 4 saloane elegante de restaurant.
Hotel Casa Capsa din Bucuresti


Hotel Crowne Plaza se afla langa Complexul Expozitional Romexpo, la 5 minute distanta de centrul Bucurestiului si 15 minute de aeroportul international Otopeni.
Acest hotel de 5 stele se remarcă cu camerele de lux si serviciile deosebite, de cea mai buna calitate.
Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti


Hotel Athenee Palace Hilton se afla in Bucuresti pe Calea Victoriei, la mica distanta de centrul de afaceri, zone istorice si culturale, institutii guvernamentale, ambasade, banci si magazine renumite.
Acest hotel este construit in anul 1914, are o vedere superba spre Piata Revolutiei si ofera camere dotate cu aparate de aer condiţionat,  cazi cu hidromasaj, televizoare LCD si multe alte facilitati.
Toti clientii beneficiaza gratuit de acces in centrul de relaxare, dotat cu piscina interioara incalzita, sauna, baie de aburi si o sala de fitness foarte bine dotata.
Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti


Hotel Howard Johnson este amplast in Piata Romana din Bucuresti la cativa pasi de magazine, reastaurante, cluburi si terase renumite din centru.
Hotelul ofera camere elegante de 5 stele dotate cu aer conditionat, internet si TV cu plasma prin satelit.
Centrul de relaxare al hotelului pune la dispozitia clientilor un centru fitness foarte bine dotat si tratamente wellness personalizate.
Hotel 5 stele Howard Johnson

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu