vineri, 12 octombrie 2012

Rochii diferite pentru mirese diferite

Inca de la prima nunta la care participa fiecare fiinta de sex feminin, aceasta va incepe sa viseze la propria-i nunta. Atentia este concentrata pe rochia de mireasa. Anii trec, visele raman. Fetita devine femeie cu propriile forme, cu propriile dorinte referitoare la ziua nuntii. Care se apropie... si rochia nu a fost aleasa, pentru ca au aparut dubiile si nesiguranta in ceea ce priveste culoarea rochiei, forma corpului, sau felul in care rochia cade pe corp.

Ai la dispozitie multe modele si materiale din care poti alege ceea ce iti scoate in evidenta fix partile corpului cu care vrei sa te lauzi si pe care vrei sa le evidentiezi. Croiala rochiei trebuie sa-ti complimenteze forma corpului si sa-ti puna in valoare atuurile. Un model de rochie trebuie ales tinand cont, in primul rand de tinuta ta. Descriem, in cele ce urmeaza, cateva modele de rochii mireasa pe care se bazeaza aceasta industrie.

Rochia in forma literei A este cea mai des intalnita alegere a mireselor. In partea superioara rochia imbraca perfect formele naturale, iar de la talie in jos descrie forma literei A, coborand pe poale. Acest tip de rochie este potrivit oricarei siluete.

Rochia cu forma dreapta este preferata mireselor care ocolesc volumul. Aceasta rochie se potriveste mignonelor, pentru ca poate sa creeze impresia de inaltime, dar le si pune in valoare pe miresele inalte si suple, subliniindu-le corpul. De aceea, nu este o alegere fericita daca esti plinuta.

Rochia de bal urmeaza trasaturile rochiei in forma literei A, numai ca fusta este extrem de voluminoasa, in timp ce topul este mulat. Modelul se adreseaza unei mirese inalte si cu solduri subtiri. In schimb, o mireasa scunda trebuie sa evite acest tip de rochie.

Rochiile cu forma de sirena sau trompeta sunt mulate pe partea de sus a corpului, pana mai jos de solduri (la tipul trompeta) si pana la genunchi (la tipul sirena), pentru ca volumul sa porneasca brusc. Miresele inalte sau cu corp in forma de clepsidra vor prefera acest tip de rochie. In schimb, va trebui sa ocoleasca acest model siluetele in forma de para sau supraponderalele.

Rochia denumita “imperiu” are o talie foarte inalta, cu delimitare fix sub sani, cu fusta redusa ca volum, dreapta sau in forma literei A. Un model potrivit pentru miresele mignone, insarcinate sau cu cateva kilograme in plus.

Odata stabilit modelul, nu te mai gandesti decat sa petreci frumos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu