luni, 25 iulie 2016

3 genti de dama pentru birou

3 genti de dama pentru birou


Categoria accesoriilor pentru femei este intotdeauna intr-o continua schimbare, de accea am incercat sa facem o selectie pentru voi cititioarele noastre, o selectie pentru genti de dama pentru birou de la brandul Chicbags.ro

GEANTA OFFICE GLAM TWO NEAGRA

Nu suntem adeptele curelelor dar se pare ca acest model de geanta a reusit sa imbine foarte bine materialul de calitate impreuna cu cateva cureluse. Este o geanta suficient de incapatoare si poate cara foarte multe obiecte pentru birou, pot incapea documente de tip A4 fara nici o problema. Este dispusa cu o bareta detasabila lunga cu posibilitate de reglaj. In partea din fata este dispusa cu un buzunar perfect functional ce se inchide cu o clapeta draguta. La baza acest model de geanta este solida si se deformeaza foarte greu. Materialul este rezistent la zgarieturi si la purtarea in conditii grele (zi de zi), finisajul special care ii ofera rezistenta la purtarea in timp se numeste Saffiano. In partea superioara aceasta poseta se inchide cu fermoar. Modelul vine impreuna cu un saculet textil pentru ca geanta sa fie pastrata in conditii cat mai bune. 

Material: piele ecologica (inlocuitor de piele) usor de intretinut si rezistent la zgarieturi
Culoare: neagra
Dimensiune: 33 cm latime x 26 cm inaltime


geanta dama office tow
geanta dama office two neagra
geanta dama birou two



GEANTA MAXI OFFICE NUDE


In sfarsit o geanta cu adevarat mare special conceputa pentru birou, mai mult decat incapatoare pentru documente de tip A4. Sus se inchide cu fermoar, in plus de asta lateral dispune si de doua fermoare functionale, care pe langa rol estetic au si un rol practic - se poate mari capacitatea posetei.

Are bareta de umar detasabila si reglabila in acelasi timp, iar inauntru este suficient de accesorizata pentru tot felul de postit-uri, picsuri, agende, mini calculatoare.

La fel ca si modelul anterior partea inferioara este intarita pentru o rezistenta sporita iar materialul din care este realizata geanta este rezistent la zgarieturi.

Material: piele ecologica (nu este piele naturala) si interior din satin roz-gri
Culoare: nude
Dimensiuni: 31, 5 cm latime la baza cu 46,5 cm in partea de superioara, inaltime 29,5 cm


geanta dama nudegeanta femei nude

interior geanta dama nude

GEANTA OFFICE BOW ALB SI NEGRU

Geanta office pentru document A4 si alte accesorii pentru activitatile de zi cu zi de la birou. Se poate purta pe umar deoarece are bareta detasabila si reglabila. La interior este prevazuta cu fermoar si buzunare deschise, doar trebuie sa vezi cu ce le umpli.

Modelul de geanta este realizat dintr-un material rezistent la zgarieturi dar este in acelasi timp si un model cu care o sa iesiti in evidenta si prin care puteti completa usor orice tinuta.

Material: piele ecologica, interior material satinat animal print - jaguar/leopard (prin acest detaliu discret se poate sublinia ca fiecare femeie este o luptatoare si un spirit puternic)
Culoara: alb si negru
Dimensiuni: 32,5 cm la baza cu 45 cm in partea superiora, inaltimea este de 30,5 cm

geanta birou alba si negru

geanta office bow


geanta birou bow alb si negru



Aceste 3 modele de genti cu siguranta se poarta la birou in vara anului 2016.

Pe langa aceste modele cei de la Chic bags au sute de produse expuse online la un click distanta de a fi achizionate organizate pe diferite categorii de interes genti de ocazie, office, casual, portofele, clutch-uri dar si incaltaminte pentru femei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu