miercuri, 21 august 2013

Textul potrivit pentru invitatia de nunta

Marea majoritate a clientilor nostri se focuseaza pe alegerea unui design placut, culorile si detaliile fiind foarte importante, cand vine vorba de invitatii pentru nunta, dar nu trebuie sa uitam ca si textul conteaza, modul in care formulezi invitatia poate face o mare diferenta. Cuvintele pe care le folosesti pentru a invita prietenii, familia si cunoscutii sunt la fel de importante ca si modul cum arata invitatia in sine.


Fiecare cuvant este important, alege-l cu grija, tine cont de urmatoarele elemente pe care trebuie sa le pui in invitatie si nu vei da gres.
  • Numele parintilor
  • Numele nasilor
  • Numele mirilor
  • Numele Starii Civile unde se va desfasura cununia civila si  ora de incepere
  • Numele bisericii unde se va desfasura ceremonia religioasa si ora de incepere
  • Numele restaurantului si ora de incepere a receptiei

Pe langa aceste informatii standard poti adauga o poezie sau un citat care va reprezinta ca si cuplu, de asemenea daca aveti un pic de insipratie puteti face voi o poezie cu momentele importante din relatia voastra, va garantam ca invitatii vor fi impresionati.
Puteti folosi un ton formal sau informal, in functie de tema pe care ati ales-o pentru nunta si de stilul vostru personal, nu exista un stil impus deci va puteti adresa invitatilor cum doriti, evident cu limita.


Pot fi adaugate si informatii suplimentare precum codul vestimentar pe care trebuie sa-l adopte invitatii, este foarte important daca ai o tema diferita si mai dificila pentru care acestia au nevoie de timp pentru a se pregati. Poti specifica daca pot veni si copii la eveniment si ce daca se poate face un meniu special pentru ei.
In finalul invitatie trebuie sa specificati data pana la care pot raspunde la invitatie si datele voastre de contact, este de preferat sa aveti numerele de telefon si o adresa de e-mail pentru ca tehnologia a evoluat si sunt persoane care prefera sa raspunda in acest mod.


Invitatiile pot fi trimise si online sau se poate realiza un site personalizat pe care invitatii pot vedea programul nuntii, asezarea meselor, harti si indicatii pentru a ajunge mai repede la destinatie. Daca aveti invitati din provincie le puteti oferi si sugestii de cazare la hoteluri din apropierea restaurantului, dar trebuie sa intrebati inainte ce buget au si ce si-ar dori.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu